Την επιθυμία να δει τον Σέρχιο Αγκουέρο να φορά το αγαπημένο του «Νο10» της Ιντεπεντιέντε, εξέφρασε ο προπονητής του συλλόγου της Αργεντινής, Λούκας Πουσινέρι.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι έφυγε από το σύλλογο της γενέτειράς του σε ηλικία – μόλις – 14 ετών με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόσφατα, ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην «Ελ Ρόχο». Ο Αγκουέρο, που κλείνει τα 32 τον Ιούνιο, έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η τοποθέτηση του πρώην συμπαίκτη του, Πουσινέρι, στην τεχνική ηγεσία της Ιντεπεντιέντε, «αναθέρμανε» τα σενάρια για μια πιθανή επιστροφή του «Κουν» στην πατρίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευελπιστώ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Ιντεπεντιέντε, να έχω και πάλι στο πλευρό μου τον ‘’Κουν’’. Του κρατάμε τη φανέλα με το Νο10 και τον περιμένουμε», είπε ο Πουσινέρι στη Super Miter Deportivo. Για να… προσγειώσει, πάντως, στη συνέχεια τους φίλους του συλλόγου: «Εξαρτάται από τη δική του επιθυμία. Αν όμως αποφασίσει να επιστρέψει, σίγουρα θα κάνει χαρούμενους όλους τους οπαδούς της Ιντεπεντιέντε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης