Πρόωρο «αντίο» στο Europa League είπε από το πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 εντός έδρας από τη Βασιλεία στο «ΓΣΠ» και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Κύπρου, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του:

«Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μπορεί να μην είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά είναι μια ομάδα που δουλεύει σωστά στο γήπεδο. Κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε. Όσα λάθη κάναμε στην άμυνα, τόσα κάναμε και μεσοεπιθετικά. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως θα έπρεπε, αφήσαμε την μπάλα στον αντίπαλο και του δώσαμε αυτοπεποίθηση. Οι πιθανότητες είναι μηδαμινές θα έλεγα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά τα παιδιά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, έφεραν την ομάδα ως εδώ. Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Η ομάδα φάνηκε πάρα πολύ κουρασμένη. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορήσουμε κανέναν για τα λάθη. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να ανέβουν ψυχολογικά. Έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά. Κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από τα παιδιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης