Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 13:47
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ, στον δρόμο προς τον τελικό του θεσμού και τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Αναλυτικά η κλήρωση των ημιτελικών:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ


*Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν 12 και 13 Απριλίου, με τις ρεβάνς να είναι 26 και 27 Απριλίου. Στις 6 Μαΐου, ημέρα Σάββατο, ο τελικός της διοργάνωσης.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μετά την κλήρωση, που έφερε αντίπαλο της ομάδας του στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό, δήλωσε:

«Θέλουμε τρία παιχνίδια για να πάρουμε το κύπελλο, όπως και οι άλλες ομάδες. Με όποιον κληρωνόμασταν θα ήταν το ίδιο. Θα αντιμετωπίσουμε μέσα σε 20 μέρες τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουμε και το ματς στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε και να πάρουμε το κύπελλο, κάτι που θέλουμε πολύ μετά από τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να πάρουμε έναν τίτλο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές».

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε: «Κληρώθηκαν δύο καλές ομάδες. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο στόχος ο δικός μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τον να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πάμε να δούμε δύο καλά παιχνίδια, σε ατμόσφαιρα που αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων. Ο καλύτερος ας διαπρέψει. Το ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο δεν παίζει ρόλο. Και οι δύο ομάδες ξέρουμε η μία την άλλη. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα σε αυτά τα παιχνίδια. Προσωπικά δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο επικεφαλής της διεύθυνσης αγωνιστικού στην ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, τόνισε πως υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την έδρα του τελικού, όμως όλα θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του επόμενου συμβουλίου της ομοσπονδίας την Πέμπτη.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017, 22:46