Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου πριν τον αγώνα της Τρίτης (21.45) με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο ΟΑΚΑ.

Ως γνωστόν η «γαλανόλευκη» έχει χάσει εδώ και καιρό το… τρένο που οδηγεί στα τελικά του Euro 2020, καθώς έχει απολέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στον 10ο προκριματικό της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, η ομάδα του Φαν’τ Σιπ θέλει στον αγώνα με τους Βόσνιους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να βελτιώσει τη ψυχολογία της, η οποία βρίσκεται στο… ναδίρ το τελευταίο διάστημα.

Πλην του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς έχει θέμα στα πλευρά του με μια ενόχληση που τον ταλαιπωρεί τις δύο τελευταίες ημέρες, όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς μας προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν΄τ Σιπ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με πρόσωπα και διάταξη για το αυριανό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεπώς, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είτε θα διατηρήσει το 4-3-1-2 είτε θα γυρίσει το σύστημα της Εθνικής σε 4-2-3-1 και θα βάλει έναν επιπλέον παίκτη μεσοεπιθετικά.

Η Βοσνία αγωνίζεται με 4-3-3 βέβαια και ως εκ τούτου είναι πιθανό να διατηρηθεί το πρώτο σύστημα, με το οποίο άλλωστε παραταχθήκαμε και κόντρα στην Ιταλία.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το ματς στο «Ολίμπικο», οι Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δώνης και Πέτρος Μάνταλος διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης