Την ώρα που η κατάσταση οικονομικά στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα άσχημη, αρχίζει να σφίγγει ο κλοιός με τις προσφυγές που άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι παίκτες είναι δεδομένο ότι θα δικαιωθούν και πρέπει να βρεθούν χρήματα για εξοφληθούν έστω και σε δόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον Τοτσέ, χθες το μεσημέρι κατέθεσε προσφυγή ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος δεν ζητεί μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά όλο το συμβόλαιό του, που λήγει το 2015. Δηλαδή, ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα φέρεται να ζητάει ένα ποσό ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Η πλευρά του διεθνούς άσου παρουσιάζεται δυσαρεστημένη επειδή, με εξαίρεση μία συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, στον παίκτη δεν έγινε η παραμικρή πρόταση όλο το καλοκαίρι. Χθες το βράδυ προέκυψε η πληροφορία ότι και ο Σεμπαστιάν Λέτο ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ζητώντας συνολικά 750.000 ευρώ.

Προσφυγή, όμως, την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να καταθέσει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Στη… λίστα ενδέχεται να προστεθεί και το όνομα του Φορναρόλι, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίρνει τα χρήματα που του οφείλονται σε 15 δόσεις. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εισπράξει την πρώτη δόση και, αν παρατηρηθεί μεγαλύτερη καθυστέρηση, τότε ο Ουρουγουανός φορ θα ακολουθήσει τον δρόμο των υπολοίπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης