Στην απουσία του κόσμου, αλλά και τη δυναμική της ΑΕΚ, στάθηκε ο προπονητής της Κραϊόβα Κορνέλιου Παπούρα, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδα για το Europa League. Παράλληλα, όμως, διευκρίνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και η πρόκριση.

«Περιμένουμε έναν δύσκολο διπλό αγώνα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και ελπίζω ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο του αγώνα που πρέπει και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα η έλλειψη του κόσμου θα γίνει αισθητή κατά καιρούς, γιατί μας βοηθούσαν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας μέχρι τώρα. Ελπίζουμε όμως να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερο παιδιά. Θα ήταν τέλειο να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Να δούμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν περισσότερες από 50% πιθανότητες πρόκρισης. Οι πιθανότητες εμφανίζονται στο τέλος του παιχνιδιού» είπε ο Παπούρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ελληνική ομάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι έχουν αλλάξει 2-3 παίκτες. Θα δούμε σε τι επίπεδο είναι. Θα συναντήσουμε μία ισχυρή ομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με καλή κατοχή, με καλούς παίκτες. Ελπίζουμε να είμαστε καλοί για την εποχή του παιχνιδιού, γιατί έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι εύκολο ούτε για τους παίκτες, να δίνουν σε κάθε αγώνα το 400%. Αυτό θα ήταν εξαιρετικό. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε καλές δυνατότητες κι αυτό μας δίνει ελπίδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης