Ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρούμπεν Πουλίδο θεωρώντας ότι ήταν αγενής προς το πρόσωπο του και ο 34χρονος Ισπανός αμυντικός έκρινε πως αυτό είναι προσβλητικό για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Δραμπής, οποίος ενημερώθηκε για τις προθέσεις του παίκτη και ήταν αυτός που τον απέτρεψε στο να ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, το θέμα δεν έχει τελειώσει για τον Άρη, καθώς αναμένεται να ζητήσει από τα αρμόδια όργανα την ακύρωση της αποβολής. Είναι πιθανόν να προσκομιστεί στα δικαστήρια το βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η χειραψία του Πουλίδο με τον βοηθό του Βοσκάκη, Βλάση. Έτσι, θεωρείται πως με αυτόν τον τρόπο θα αποδειχθεί ποιες ήταν οι πραγματικές προθέσεις του παίκτη.

Στην Αθήνα ο Ηλιάδης
Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά επαφών με επικεφαλής της Superleague, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ ώστε να προστατέψει τον Άρη από τις κακές διαιτησίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΠΑΕ και τη νομική της υπηρεσία διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εκδίκαση του άρθρου 99, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (25/10).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης