Παραμένουν οι αθλητικοί δικαστές μετά την επιστολή Μπιτζούνη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 03:01
Παραμένουν οι αθλητικοί δικαστές μετά την επιστολή Μπιτζούνη

Μέχρι το τέλος της θητείας τους, θα παραμείνουν όλοι οι αθλητικοί δικαστές, που είχαν εκλεγεί και στα τρία δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», η κυβέρνηση, μετά την επιστολή – κόλαφο  της προέδρου του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτη, Διονυσίας Μπιτζούνη, συμπλήρωσε τον νόμο, με τη μεταβατική διάταξη, που έλειπε, η οποία ορίζει ότι, οι ήδη εκλεγμένοι αθλητικοί δικαστές, παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι τη λήξη της θητείας τους.

Η κ. Μπιτζούνη, η οποία είχε την πρωτοβουλία της επιστολής, την οποία συνυπέγραψαν και τα υπόλοιπα μέλη του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Αρεοπαγίτες Χρήστος Κατσιάνης, Ιωάννα Μαργέλου - Μπολτουδάκη και Κυριάκος Φώσκολος, επικαλείτο λόγους ευπρέπειας, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στους ανώτατους αθλητικούς δικαστές, να παραμείνουν στη θέση τους.

Η δήλωση αποχής των μελών του Ανωτάτου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΟ, ήταν «χαστούκι»  για την κυβέρνηση και το υπουργείο Δικαιοσύνης, που άρον – άρον συμπλήρωσε τον νόμο, με τη διατήρηση των ήδη εκλεγμένων αθλητικών δικαστών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 03:02