Μέχρι το τέλος της θητείας τους, θα παραμείνουν όλοι οι αθλητικοί δικαστές, που είχαν εκλεγεί και στα τρία δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», η κυβέρνηση, μετά την επιστολή – κόλαφο  της προέδρου του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτη, Διονυσίας Μπιτζούνη, συμπλήρωσε τον νόμο, με τη μεταβατική διάταξη, που έλειπε, η οποία ορίζει ότι, οι ήδη εκλεγμένοι αθλητικοί δικαστές, παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι τη λήξη της θητείας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Μπιτζούνη, η οποία είχε την πρωτοβουλία της επιστολής, την οποία συνυπέγραψαν και τα υπόλοιπα μέλη του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Αρεοπαγίτες Χρήστος Κατσιάνης, Ιωάννα Μαργέλου – Μπολτουδάκη και Κυριάκος Φώσκολος, επικαλείτο λόγους ευπρέπειας, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στους ανώτατους αθλητικούς δικαστές, να παραμείνουν στη θέση τους.

Η δήλωση αποχής των μελών του Ανωτάτου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΟ, ήταν «χαστούκι»  για την κυβέρνηση και το υπουργείο Δικαιοσύνης, που άρον – άρον συμπλήρωσε τον νόμο, με τη διατήρηση των ήδη εκλεγμένων αθλητικών δικαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης