Ο Μπάμπτης Τεννές ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση έξι αλλοδαπών και κοινοτικών ποδοσφαιριστών -αντί των πέντε που είναι το επιτρεπόμενο όριο- στην εχθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό και υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσε ένσταση για το θέμα και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η «ελαφρά ταξιαρχία» θα «χάσει στα χαρτιά» με 3-0 τον αγώνα που νίκησε στο γήπεδο με 1-0 και παράλληλα θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία, ενώ προβλέπεται και πρόστιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση του έμπειρου τεχνικού, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ιστορικού συλλόγου, έχει ως εξής: «Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσιανικό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης