Παρουσιάστηκε την Παρασκευή η μπάλα που θα κυλήσει στα γήπεδα της Super League την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Η επίσημη μπάλα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι η Nike Flight Ball, η οποία θα χρησιμοποιηθεί τόσο στην αγγλική Premier League, όσο και στην ιταλική Serie A.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

To Πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-21 θα παίξει μπάλα με τη Nike Flight Ball, μια μπάλα που ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας που καθορίζονται από το FIFA Quality Pro.

Η επίσημη μπάλα Nike Flight Pro του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 επιλέχθηκε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη μπάλα Nike Flight Pro του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Nike AerowSculpt στο σχεδιασμό και τη χρήση των υλικών, μετά από μακροχρόνιες έρευνες της Nike.

Πρόκειται για τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί επίσης στο αγγλικό πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου Premier League και στο ιταλικό πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου Serie Α, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης