Αντιμέτωποι με κυρώσεις βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν «σπάσει» τους κανόνες αποστασιοποίησης που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές της Ισπανίας και της La Liga.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η σύζυγος του Έβερ Μπανέγκα, εμφανίζονται ο Αργεντινός μέσος, καθώς και οι συμπαίκτες του Λούκας Οκάμπος, Λουκ ντε Γιονγκ και Φράνκο Βάθκεθ, σε ένα τραπέζι όπου συνολικά παρευρίσκονται περισσότερα από δέκα άτομα, ξεπερνώντας το όριο που έχει τεθεί για ομαδικές συγκεντρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η φωτογραφία αργότερα «κατέβηκε», είχε προλάβει να γίνει αντιληπτή και να κυκλοφορήσει ευρέως, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πέρα από τις πειθαρχικές κυρώσεις που είναι πολύ πιθανό να τους επιβληθούν, λογικά θα υποχρεωθούν βάσει πρωτοκόλλων να μείνουν για ένα διάστημα σε καραντίνα και φυσικά να χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της επανεκκίνησης του ισπανικού πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο συνέβη στη Γερμανία με τον προπονητή της Άουγκσμπουργκ, Χάικο Χέρλιχ, που τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό επειδή παραβίασε τα μέτρα πρόληψης.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης