Στην πίστη και την υπομονή που είχε μέχρι το τέλος η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου απέδωσε τη νίκη με 2-0 επί της Γεωργίας ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο, σφραγίζοντας το «διπλό» της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς άσου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Το παλέψαμε πολύ, είχαμε υπομονή και πίστη πως μέχρι το τέλος μπορούμε να βάλουμε το γκολ. Κάποια ματς πρέπει να τα κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες. Το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς και έχουμε ακόμη έναν τελικό μπροστά μας, όπου πρέπει να τα δώσουμε πάλι όλα εκεί.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη εμφάνιση και τους 3 βαθμούς. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Εδώ που φτάσαμε, επειδή είναι λίγα τα ματς και κρίσιμοι οι πόντοι, πρέπει να κρατήσουμε τους 3 βαθμούς, να πάρουμε δύναμη από αυτούς και να πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα μέσα στη Σουηδία.

Για το παρθενικό του γκολ με την Εθνική είπε: «Ποιος δεν είναι χαρούμενος όταν σκοράρει με την εθνική του ομάδα. Το περίμενα πολύ αυτό το γκολ, αλλά άργησε λίγο να έρθει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πολύ σημαντικό ρόλο την εθνική. Πρώτη φορά βίωσα το συναίσθημα, είναι απίστευτο και θα κάνω τα πάντα, ώστε να έρθουν και άλλα γκολ και άλλες επιτυχίες για την εθνική μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης