Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε την Τρίτη ο Ηρακλής, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 σκορ του Εθνικού Γαζώρου στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς.

Ο «γηραιός»  πήρε αρκετά γρήγορα αέρα δύο τερμάτων με τα γκολ των Κυριακίδη (6′) και Πασά (22′), ενώ οι γηπεδούχοι, που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στη διοργάνωση και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 55′ με τον Τσουβαλτσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Μπαρτολίνι από το Ηρακλή (69′) και ο Κουκολής από τον Εθνικό Γαζώρου (80′).

Eθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83΄ Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46΄ Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46΄ Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Πουρτουλίδης (62΄ Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46΄ Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71΄ Στάμου), Κασσός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης