H Πόρτο έκανε την έκπληξη στο πρώτο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και, με τη νίκη της με 3-1 σκορ επί των Βαυαρών, απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρώην τεχνικός των «δράκων» και νυν του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα σε δηλώσεις του  στην πορτογαλική τηλεόραση «Antenna 1» αναφέρθηκε στον επαναληπτικό στην «Άλιανζ Αρίνα», τονίζοντας ότι το πρώτο μισάωρο του αγώνα θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού θα είναι καθοριστική. Το να παίζεις στο “Ντραγκάο” είναι δύσκολο, αλλά στο Μόναχο, καμία ομάδα του κόσμου δεν έχει εύκολο έργο. Η Πόρτο, δεν είναι εξαίρεση. Το αποτέλεσμα για την Πόρτο είναι πολύ καλό, σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολο να ανατραπεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περέιρα.

Αναφορικά δε με τις απουσίες των Ντανίλο και Σάντρο, με τις οποίες θα παραταχθεί η πρώην ομάδα του στο Μόναχο, επισήμανε: «Παίζουν συνέχεια, έχουν πολλή ποιότητα και ανταγωνιστικό ρυθμό αλλά η Πόρτο, φυσιολογικά, έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις καταστάσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης