Στην αποκάλυψη ότι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο προχώρησε η πορτογαλική εφημερίδα «Record», με την ισπανική «As» να αναδημοσιεύει το θέμα με τίτλο: «Βλαχοδήμος, ο τερματοφύλακας που έχει ερωτευτεί η μισή Premier League».
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα, έχει καταφέρει να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Μπρούνο Βαρέλα, αφήνοντας τρίτη επιλογή τον Σβιλάρ.
«Ο 24χρονος τερματοφύλακας, έχει παίξει δέκα αγώνες με τη νέα του ομάδα, έχει δεχθεί οκτώ γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις περιπτώσεις, γνωρίζοντας τη μοναδική του ήττα στο Champions League εναντίον της Μπάγερν», σημείωσε η «As».
Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, μεταξύ των ομάδων που μάχονται για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, είναι οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Νιουκάστλ, Μπάγερν, Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πάντως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Μπενφίκα δεν σχεδιάζει να παραχωρήσει τον 24χρονο τερματοφύλακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης