Με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στο… κυνήγι της Βοσνίας, η εθνική ομάδα αναχώρησε σήμερα το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής τους Λιθουανούς στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη Βοσνία, ενώ την ακολουθεί απειλητικά η Σλοβακία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φερνάντος Σάντος έχει δύο διλήμματα όσον αφορά στην αρχική σύνθεση. Για τη θέση του δεξιού εξτρέμ μάχονται οι Κονέ και Σαλπιγγίδης, ενώ για ακόμα μία θέση παίζουν οι Καραγκούνης και Ταχτσίδης.

Στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς και Γκέκας.

Οι «εκλεκτοί» του Φερνάντο Σάντος είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης