«Πέταξε» για το Μπέλφαστ η Εθνική

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 17:14
«Πέταξε» για το Μπέλφαστ η Εθνική
Με προορισμό το Μπέλφαστ αναχώρησε το απόγευμα η Εθνικής Ελλάδας, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το EURO 2016 (6ος όμιλος).

Η ελληνική ομάδα αγνοεί ακόμη τη νίκη, υπάρχει όμως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει στην αναμέτρηση του Windsor Park, αφού η «γαλανόλευκη» και δυνατή εμφανίζεται εκτός έδρας, όπου μετρά τρεις ισοπαλίες σε Ρουμανία, Ουγγαρία, Φινλανδία, αλλά και το άγχος της βαθμοθηρίας εκλείπει.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το πρωί την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, για να έχουν οι διεθνείς όλη την ημέρα μπροστά τους και να μην επιβαρυνθούν φτάνοντας στο Μπέλφαστ, αφού θα είχαν στις πλάτες τους και το ταξίδι.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Φορτούνη να μην την ολοκληρώνουν για προληπτικούς λόγους, αλλά να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κώστας Μανωλάς, αμφότεροι με προβλήματα τραυματισμών. Η αυριανή, τελευταία προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην έδρα τέλεσης του αγώνα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 17:35