Ό,τι «κλοτσάει» γίνεται χρυσός, ως άλλος Μίδας! Ο Λιονέλ Μέσι βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να αβγατίζουν, αφού σύμφωνα με έρευνα του γαλλικού περιοδικού «France Football» ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν ο παίκτης που είχε τα περισσότερα έσοδα για το 2015.

Το «Francefootball» ετοίμασε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες και προπονητές για 18η συνεχόμενη χρονιά. Το γαλλικό περιοδικό, εκτός από τους μισθούς από τις ομάδες τους, συμπεριέλαβε στην έρευνά του όλα τα έσοδα από πριμ, διαφημιστικά και εμπορικά έσοδα. Όπως υπολόγισε, ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε πέρυσι 74 εκατομμύρια ευρώ, 9 περισσότερα από την περασμένη περίοδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντίπαλο δέος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο,  έρχεται δεύτερος στη λίστα, με πολύ σημαντική αύξηση εσόδων κατά 13,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τρίτος και καταϊδρωμένος ήταν ο Νεϊμάρ με 43,5 εκατ., με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζει κι αυτός αύξηση στα κέρδη του κατά 7 εκατομμύρια ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη τριάδα μένει ανέγγιχτη στη σχετική λίστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Όσον αφορά στις ομάδες, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 14 παίκτες στην πρώτη 20άδα, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βρίσκεται στην πρώτη θέση των παικτών που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα με 24 εκατ. ευρώ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ παραμένει πιο πάνω από τους συμπαίκτες του Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές με 24 εκατ. ευρώ, παρότι απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Τσέλσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης