Ελάχιστες είναι οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Χουμπ Στέφενς στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Η εικόνα που παρουσίασε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό άφησε ικανοποιημένο τον Ολλανδό τεχνικό, αφού βάσει των ευκαιριών που είχε θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ το αποτέλεσμα. Στη χθεσινή προπόνηση ο 60χρονος προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του, καθώς το διπλό έγινε σε μικρό χώρο και δεν έδειξε τι ακριβώς σκέφτεται για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό, όμως, ίσως να δείχνει ότι ο Στέφενς δεν χρειάζεται να δοκιμάσει κάτι, αφού έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς. Κοινώς, δεν αλλάζει την προσφιλή του διάταξη, που δεν είναι άλλη από το 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Χακόμπο, ενώ και στην άμυνα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, καθώς θα παίξουν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ και Λίνο. Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει και στον άξονα, αφού Λάζαρ και Τζιόλης δείχνουν αναντικατάστατοι. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Στοχ και στο δεξί θα παίξει ένας εκ των Λούκας ή Νίνη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης