Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ρίχνονται την Κυριακή οι έξι ομάδες, που μετέχουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όπου το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί σχετικά με τη δεύτερη θέση, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει τον τίτλο.

Από το πρόγραμμα φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ομάδα του Πειραιά, που θα διεξαχθεί στις 19.30 (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πριν την πρώτη της αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς, η οποία οδεύει προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση, χρειάζεται το «τρίποντο» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο στο εν λόγω παιχνίδι θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Η απουσία του Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος βρέθηκε (για δεύτερη φορά) θετικός στον κορωνοϊό, ήρθε να προστεθεί στα ήδη αρκετά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους τραυματίες Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια και Χριστόπουλο, τον Μπακάκη που υπέστη ρήξη τένοντα στο ματς της εθνικής με τη Γεωργία, καθώς και τον Λάτσι.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» όσο γίνεται πιο γρήγορα τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο του, ώστε να ασχοληθεί απερίσπαστος στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κενί Λαλά, αλλά και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Σουρλής.

Νωρίτερα (15.00, Novasports 1), τρεις εβδομάδες μετά τη νίκη του με 2-1, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί και πάλι τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ενώ στις 17.15 (Novasports 2), ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League:

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

15:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Novasports 1HD

17:15 Άρης – Αστέρας Τρίπολης Novasports 2HD

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός Novasports 1HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης