Σε εκδήλωση του ΠΣΑΠ, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «η Πίστη» και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» έδωσε το «παρών» η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για την εκστρατεία με σύνθημα «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», στόχος της οποίας είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και η ενίσχυση των σκοπών της «Πίστης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι διεθνείς Καπίνο, Μανωλάς, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας, Μόρας, Σάμαρης, Κονέ, Παπασταθόπουλος, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Δέλλας, Λάκης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσάρτας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν, και οι συνεργάτες του Κωστένογλου, Μαρσενάρο, Κατεργιαννάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης