Δυσκολεύει πολύ για την Ελλάδα η πρόκριση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων (U21), μετά τη σημερινή ισοπαλία 0-0 με την Αλβανία στο Ελμπασάν.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα της έδιναν πλεονέκτημα στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του 4ου ομίλου που οδηγεί στα play off. Η πρώτη είναι ήδη «καπαρωμένη» από την Πορτογαλία, μαζί με την απευθείας πρόκριση στους τελικούς της Πολωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά σημαίνουν ότι τη Δευτέρα (16:30) στο Περιστέρι, η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει το Ισραήλ, διαφορετικά οι ελπίδες της θα εξανεμιστουν.

Στο σημερινό ματς, τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής Αλβανίας ήταν ο Φώτης Στρακόσια, γιος του παλιού γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Φότο Στρατόσια. Οι συνθέσεις:

ΑΛΒΑΝΙΑ (Ρέντι Γιούπι):
Στρακόσια, Χοξαλάρι, Λούλαϊ, Πρένγκα, Μπάρε, Τσέκιτσι, Λάτσι (75′ Μπρόζα), Μάναϊ, Ρασίκα, Λατίφι (75′ Γκάβαζαϊ), Ραχμάνι.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης):
Μπάρκας, Μίγκας, Ρισβάνης, Γούτας, Σιώπης (72′ Τζανετόπουλος), Μαυρίας, Ιωαννίδης (64′ Μασούρας), Κουλούρης (83′ Βέργος), Δώνης, Γιαννούλης.

Η βαθμολογία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγ. Β.

1. Πορτογαλία 6 18

2. Αλβανία 7 9

3. Ισραήλ 5 8

. Ουγγαρία 6 8

5. Ελλάδα 5 7

6. Λιχτενστάιν 7 0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης