Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Παίδων και την αντίστοιχη της Ρωσίας, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 την Πέμπτη, στην πρεμιέρα της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 (3ος όμιλος) που φιλοξενείται στη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ως το τέλος και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, που θα τού έδινε προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο από το ξεκίνημα του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε με πλασέ του Κιρτζιαλίδη στο 37ο λεπτό, από πάσα του Λημνιού και έφτασε στο 2-1 με τον Παυλίδη στο 64΄. Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι ισοφάρισαν αρχικά με τον Πλέτνεφ στο 59ο και στη συνέχεια με κεφαλιά του Ντενίσοφ στο 72ο λεπτό. O Βέλγος διαιτητής Έρικ Λάμπρεχτς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νικολάου, Κατράνη, Ντενίσοφ και Τσιγκάνοφ.

Ελλάδα:
Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου (67΄ Καραμήτος), Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (76΄ Δοδοντσάκης), Λημνιός, Τσίγγος, Κιρτζιαλίδης (47΄ Χατζηδίμπας).

Ρωσία:
Μαξιμένκο, Κοτόφ, Καλούγκιν, Τατάεφ, Λομοβίτσκι, Γαβρίλοφ, Μαχατάτζε (69΄ Μπραγκίν), Τσιγκάνκοφ, Σελιούκοφ (52΄ Ντενίσοφ), Λισόφ (41΄ Πλέτνεφ), Γκαλάτζαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης