Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Διαμαντάκο ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαιρου ενόψει των αγώνων με την Κύπρο και την Εσθονία.

Μετά την αποχώρησή του από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο νεαρός επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που αποκάλυψε εικόνα θλάσης στον προσαγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής ομάδας επικοινώνησαν με την ομάδα του, την Καρλσρούη και αποφασίστηκε να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα για να ακολουθήσει θεραπεία, χωρίς ωστόσο να είναι στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τους δύο προσεχείς αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Να σημειωθεί ότι προς το παρόν ο Γερμανός εκλέκτορας δεν θα αντικαταστήσει τον Διαμαντάκο με άλλο ποδοσφαιριστή.

Το αυριανό πρόγραμμα των διεθνών περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, κλειστές για το κοινό και τον Τύπο. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί σε γυμναστήριο και οι παίκτες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις κινητικότητας και διατάσεων, ενώ η απογευματινή θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης