Ο Ίκερ Κασίγιας έκανε την περασμένη εβδομάδα την πρώτη του προπόνηση με την Πόρτο, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη τον περασμένο Μάιο, και συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για να επανέλθει στα γήπεδα. Ο 38χρονος διάσημος Ισπανός, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, προπονείται μετά από έξι μήνες και τρεις ημέρες απουσίας.

Ο Κασίγιας συνεχίζει τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των «δράκων» και έστειλε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορείς να βάλεις τα όριά σου στις δύσκολες καταστάσεις. Πάντοτε να προσπαθείς σκληρά και να είσαι πεισματάρης. Να αποκτάς αυτό που κάποτε ήταν δικό σου! Να θυμάσαι όσα ένιωθες… Πάμε Πόρτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κασίγιας θέλει ν’ αγωνιστεί ξανά, αλλά αυτό παραμένει αβέβαιο. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, όταν θα αποφασιστεί εάν θα πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή θα μπορέσει να συνεχίζει την καριέρα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης