Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ισπανία, ύστερα από μία τριετία στον Ολυμπιακό, για χάρη της Εσπανιόλ. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 31χρονο τερματοφύλακα, καθώς μετράει μόλις έξι συμμετοχές την εφετινή σεζόν.

Η απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεθ από την ομάδα της Βαρκελώνης έθεσε στο περιθώριο τον πρώην «ερυθρόλευκο», ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Μάλαγα, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για να τον κάνει «δικό» της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρομπέρτο χαίρει της εκτίμησης του Μίτσελ, καθώς οι δύο άνδρες συνυπήρξαν για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Diario La Grada», οι διοικούντες την Εσπανιόλ δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως οι Καταλανοί θα έλεγαν «ναι» σε μία πρόταση κοντά στα 2.000.000 ευρώ, δηλαδή 1.000.000 ευρώ λιγότερα απ’ ό,τι τον απέκτησαν από τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης