Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Παίδων για τη χθεσινή νίκη επί της διοργανώτριας Πολωνίας (1-0) στον 4ο όμιλο της elite round, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015.

Πάντως άπαντες στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχουν στρέψει την προσοχή τους
στον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα, απέναντι στη Λευκορωσία (26/3), όπου η ομάδα μας χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή τη φορά εξαργυρώσαμε την καλή μας εμφάνιση με νίκη, σε αντίθεση με την ισοπαλία της πρεμιέρας. Έχουμε δυνατό σύνολο και το σπουδαιότερο είναι ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Το σημαντικότερο ματς είναι την Πέμπτη και θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι ως τότε και να δουλέψουμε πάνω στα πλάνα των προπονητών μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος εναντίον των Πολωνών, Γιάννης Τσίγγος.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Νάτσος επισήμανε ότι «όλα θα κριθούν τον αγώνα με τη Λευκορωσία. Έχουμε πάθος για την πρόκριση και θα επιδιώξουμε τη νίκη για να φέρουμε άλλη μια επιτυχία στη χώρα μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχει μόνο δουλειά, όταν με το καλό φέρουμε θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη θα έρθουν και οι πανηγυρισμοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης