Τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στη Ριζούπολη ο δημοσιογράφος, Άκης Τριανταφύλλου, από παράγοντα του Παναιτωλικού, καταδίκασε, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο ΠΣΑΤ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιάννη Λίτσα, σε βάρος του συντάκτη της εφημερίδας «Goal News» Ακη Τριανταφύλλου.

Ο κ. Λίτσας εξαπέλυσε πρωτοφανή φραστική επίθεση κατά του συναδέλφου, έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικού, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στοχοποιώντας τον στους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, προσπάθησε να επιτεθεί στον συνάδελφο, ο οποίος γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας που έτυχε να βρίσκονται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν τον Παναιτωλικό, που όπως έχει δείξει έως τώρα, είναι μια υγιής ΠΑΕ και αναμένουμε την καταδίκη τους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης