Μια από τις ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις του πλανήτη καλείται να αντιμετωπίσει απόψε (8/6, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV) στο ΟΑΚΑ η Εθνική ομάδα, στην πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020. Στο πλαίσιο του 10ου ομίλου και για την 3η αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διασταυρώνει το δρόμο του με την πρωτοπόρο Ιταλία, που μετρά δύο νίκες έως τώρα, αμφότερες εντός έδρας, με Φινλανδία (2-0) και Λιχτενστάιν (6-0).

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα βάλει τη «γαλανόλευκη» στο κόλπο διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγούν στα τελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πιθανότατα θα επιλέξει να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με διάταξη 4-2-3-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα ξεκινήσουν οι Κούτρης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ζέκα, με τον Σταφυλίδη να διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Σάμαρης και Κουρμπέλης, έχοντας μπροστά τους τον Φορτούνη. Οι Μασούρας, Μπακασέτας και Κολοβός διεκδικούν τις δύο θέσεις στα εξτρέμ, ενώ προωθημένος θα είναι ο Κουλούρης.

Η «σκουάντρα ατζούρα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σιρίγκου, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορέντσι, Έμερσον, Βεράτι, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Κιέζα, Μπερναντέσκι και Ινσίνιε.

Το πρόγραμμα στον δέκατο όμιλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

19:00 COSMOTE SPORT 3 HD Αρμενία – Λιχτενστάιν

19:00 COSMOTE SPORT 2 HD Φινλανδία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

1:45 COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV Ελλάδα – Ιταλία

Η βαθμολογία

1. Ιταλία 6 (8-0)

2. Ελλάδα 4 (4-2)

3. Βοσνία 4 (4-3)

4. Φινλανδία 3 (2-2)

5. Αρμενία 0 (1-4)

6. Λιχτενστάιν 0 (0-8)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης