Ο Φρανκ Ριμπερί προσπάθησε να μην δείξει ενοχλημένος, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για το θέμα της Χρυσής Μπάλας και τόνισε ότι προτιμά τους τίτλους με τη Μπάγερν και την κατάκτηση του Μουντιάλ!

O Γάλλος ποδοσφαιριστής αμέσως με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Ρονάλντο αποχώρησε από την αίθουσα της τελετής και φυσικά δεν έκανε καμία δήλωση στον Τύπο για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μίλησε, όμως, στην εφημερίδα Bild και είπε: «Φυσικά και θα ήθελα να είχα κερδίσει. Αλλά δεν πειράζει. Ολοι εμείς στη Μπάγερν και εγώ προσωπικά είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκπροσωπηθήκαμε σε αυτό το γκαλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επανέλαβε και αυτό που είχε πει, πριν από την ανάδειξη του κορυφαίου: «Τι περισσότερο θα μπορούσα να είχα κάνει με τη Μπάγερν για να πάρω το βραβείο; Δεύτερος ή τρίτος είναι το ίδιο. Δεν είμαι εγωϊστής αλλά αυτή η διάκριση δεν είναι ο στόχος της ζωής μου. Προτιμώ να τα κατακτήσω όλα με τη Μπάγερν και ν’ αναδειχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτό είναι σημαντικό.»

Και κατέληξε: «Η Χρυσή Μπάλα θα ήταν σπουδαία για τους οπαδούς, για την ομάδα, για τη σύζυγο μου. Αλλά για μένα δεν είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θέλω να κατακτήσω όλους τους πιθανούς τίτλους με τη Μπάγερν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης