Η Βραζιλία ετοιμάζεται για τις προκριματικές της αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 χωρίς το μεγάλο αστέρι της, Νεϊμάρ, που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό, αλλά και άλλες σημαντικές απουσίες, συμπεριλαμβανομένου του Κουτίνιο.

Όμως, σύμφωνα με τον Ριτσάρλισον, ακόμα και έτσι η Βραζιλία έχει «επαρκή ποιότητα» για να ξεπεράσει τη Βενεζουέλα, περιμένοντας τη συμμετοχή του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν στον επόμενο πιο δύσκολο αγώνα εναντίον της Ουρουγουάης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε το Copa America 2019 χωρίς τον Νεϊμάρ και κατακτήσαμε τον τίτλο. Είναι ξεκάθαρο ότι, αν λείψει, έχουμε μια καλή βάση. Πρέπει να τα καταφέρουμε με ή χωρίς αυτόν» σχολίασε ο 23χρονος επιθετικός της Έβερτον. Το ιατρικό επιτελείο της Βραζιλίας ελπίζει ότι ο Νείμάρ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα, στις 17 Νοεμβρίου, με την Ουρουγουάη.

Η Βραζιλία προηγείται στη βαθμολογία μαζί με την Αργεντινή (από 6 βαθιούς), τους προκριματικούς της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στις νίκες της Βολιβίας και του Περού τον περασμένο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης