«Υποστολή σημαίας» στην Ρόμα, με τον Φραντσέσκο Τότι ν` ανακοινώνει σε σημερινή συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από τον ιταλικό σύλλογο. Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στους «τζιαλορόσι», ο Τότι ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το διοικητικό πόστο του τεχνικού διευθυντή, αφήνοντας αιχμές στους διοικούντες του συλλόγου για παρέμβαση στο έργο του.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι στο μέλλον θα επιστρέφει στον αγαπημένο του σύλλογο, έστω κι αν «συγκεκριμένα άτομα στην Ρόμα ήθελαν να διώξουν όλους εμάς που είμαστε οπαδοί της ομάδας». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρόμα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Περνούσα περισσότερο χρόνο στην ομάδα και τις εγκαταστάσεις στην Trigoria παρά στο σπίτι μου. Πάντοτε έβαζα τη Ρόμα πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Δεν είναι δικό μου λάθος, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να εκφραστώ στο τεχνικό κομμάτι», είπε ο «καπιτάνο» μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είναι μια δύσκολη απόφαση και σκέφτηκα πολύ και για αρκετούς μήνες. Νομίζω ότι είναι η πιο σωστή επιλογή που παίρνω. Η Ρόμα είναι μια ομάδα την οποία οφείλεις να αγαπάς και να υποστηρίζεις. Δεν υπάρχει ο Τότι, ο Παλότα, ο Μπαλντίνι. Υπάρχει ο σύλλογος και οι οπαδοί του. Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, οι προπονητές το ίδιο, οι παίκτες το ίδιο. Η σημαία παραμένει στον ιστό της».

Όταν ρωτήθηκε τι θα πρέπει να γίνει, προκειμένου να επιστρέψει, δήλωσε: «Σίγουρα να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες. Αν με καλέσουν και πιστεύουν στις δυνατότητές μου, αν πιστεύουν πως μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα γυρίσω. Η Ρόμα έρχεται πρώτη, ακόμα και τώρα. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο απ’ όταν αποσύρθηκα ως ποδοσφαιριστής. Το να φύγω από τη Ρόμα είναι σα να πεθαίνω. Αισθάνομαι λες και θα ήταν καλύτερο αν πέθαινα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης