«Κανείς δεν ξέρει εάν θα τελειώσει η χρονιά. Μπορούμε να κάνουμε, μόνο υποθέσεις. Ωστόσο, ο πραγματικός κοινός στόχος μας, είναι να καταπολεμήσουμε την πανδημία, να την ξεπεράσουμε. Θα είναι η πραγματική νίκη της χρονιάς»…

Με αυτά τα λόγια τοποθετήθηκε ο Πάμπλο Σαράμπια, ερωτηθείς να σχολιάσει την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα από την πανδημία του κορωνοϊού. «Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς, τους υγειονομικούς λειτουργούς, τους αστυνομικούς, τους δημόσιους υπαλλήλους και όλους τους άλλους που αγωνίζονται στις πρώτες γραμμές σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και στις περικοπές απολαβών που παρατηρούνται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο έμπειρος άσος, τόνισε: «Οι αρχηγοί συζητούν με τη διοίκηση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον σύλλογο και το Παρίσι».

Μιλώντας για την καραντίνα, είπε: «Ο σύλλογος μας έχει στείλει ένα πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούμε. Εάν μένουμε στάσιμοι και τρώμε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, προκύπτουν προβλήματα, όχι μόνο σωματικά αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να περάσουμε από αυτήν τη δοκιμασία και να έχουμε μια υπεύθυνη στάση. Να μείνουμε στο σπίτι και να μην προσβληθούμε από τον ιό. Ελπίζω ότι όλα θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσουμε όλοι να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης