Σε πελάγη ευτυχίας οι Ντίνας, Κολοβός και Τασουλής... ελέω Εθνικής

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, 18:02
Σε πελάγη ευτυχίας οι Ντίνας, Κολοβός και Τασουλής... ελέω Εθνικής
Πανευτυχείς για την κλήση τους στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, ενόψει των ματς με τα Νησιά Φερόε και τη Σερβία εμφανίστηκαν σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ έκαναν οι Θανάσης Ντίνας, Δημήτρης Κολοβός και Χρήστος Τασουλής.

«Η πρόσκληση στην Εθνική Ανδρών είναι μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην καριέρα μου. Ασφαλώς, αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για τη χώρα του. Κι εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» δήλωσε ο Θανάσης Ντίνας, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Κολοβός είπε:

«Είναι μια στιγμή μοναδική για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και αποτελεί μεγάλη τιμή να κληθείς στην Εθνική Ανδρών. Στόχος μου είναι να προσφέρω ό,τι καλύτερο και να αποτελέσω στέλεχός της για πολλά χρόνια, αφού η καθιέρωση σε αυτό το επίπεδο είναι και το βασικό ζητούμενο. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι για την ευκαιρία που μου δίνει».

Τέλος ο Χρήστος Τασουλής τόνισε ότι «η κλήση μου στην Εθνική ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δύσκολα μπορείς να φανταστείς, ειδικά όταν έχεις λίγες συμμετοχές στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τόσο στενά την πορεία σου και που θα σου δώσουν τέτοια ευκαιρία, όπως η συμμετοχή στην Εθνική.

Ευελπιστώ η κλήση αυτή να μην είναι ευκαιριακή και να κατορθώσω, δουλεύοντας σκληρά, να καθιερωθώ. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Ρανιέρι και τον κ. Καραγκούνη για την ευκαιρία που μου προσφέρουν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους δικαιώσω».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 12:04