Το σερβικό ποδόσφαιρο δεν σταματά την αγωνιστική δραστηριότητά του, ακόμα και την ημέρα που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FSS), Σλάβισα Κόκεζα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τα νέα για τη μόλυνση του Κόκεζα προέρχονται από την πιο επίσημη πηγή: το γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν στις τελευταίες ώρες. «Μού μίλησε, αισθάνεται καλά», είπε ο Βούτσιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόκεζα παρέστη στο συνέδριο της UEFA, στο Άμστερνταμ, την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Βούτσιτς, η λοίμωξη δεν συνέβη στην ολλανδική πόλη, αλλά στο Μιλάνο. «Όλα ξεκίνησαν από εκεί,» ήταν τα λόγια του Προέδρου, όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tanjug.

Ο Βούτσιτς δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φερόμενη μόλυνση του Κόκεζα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δύο συνεργάτες του, που ήταν μαζί του στο Άμστερνταμ, ήταν αρνητικοί στην εξέταση για τον Covid-19.

Το παράδοξο, πάντως, είναι ότι, παρά την ασθένεια του επικεφαλής της, το σερβικό ποδόσφαιρο δεν ανέστειλε τη δραστηριότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση για τη λοίμωξη του προέδρου μοιράστηκε από την ίδια την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω δελτίου Τύπου που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να ακολουθήσει ανακοίνωση διακοπής των αγώνων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης