Οι Βαγγέλης Πλεξίδας και Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (27/6) την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στον δεύτερο.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στα γραφεία της LAFARM ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεί ο κ. Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κ. Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχθούν την Τρίτη 30/6/2015 σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξούσιου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο, δεσμευόμενος ότι σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως από σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητή της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα ο κ. Πλεξίδας παρέδωσε στον κ. Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοροπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 1/7/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης