Συνοδεία... των ΜΑΤ επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από το Ηράκλειο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 08:16
Συνοδεία... των ΜΑΤ επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από το Ηράκλειο

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έχει μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές και συνεχίζει να προκαλεί τεράστιο προβληματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά τη νέα γκέλα στην Κρήτη, εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας περίμεναν την αποστολή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μόλις εμφανίστηκαν οι παίκτες, οι οπαδοί γιούχαραν έντονα και ακούστηκαν και κάποια... γαλλικά. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, μια αντιπροσωπεία των παικτών, με μπροστάρη τον Δημήτρη Κουρμπέλη και μαζί τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη αλλά και άλλους παίκτες της ομάδας, έδωσε εξηγήσεις στον κόσμο για την κάκιστη αυτή εικόνα.

Οι οπαδοί ζήτησαν σε έντονο ύφος άμεση αλλαγή στις εμφανίσεις του Τριφυλλιού και νίκες και μεταξύ άλλων ειπώθηκε: «Να ματώνετε τη φανέλα. Να σκίζεστε. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», κάτι που ζητήθηκε να μεταφερθεί και στους ξένους που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στο «τριφύλλι».

Μετά από την κουβέντα των δύο πλευρών, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υπήρχαν οπαδοί που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την ομάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 08:31