O θάνατος του Νίκου Αλέφαντου σε ηλικία 81 ετών σκόρπισε τη θλίψη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εν γένει του ελληνικού αθλητισμού. Η διοργανώτρια Αρχή της Super League, οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ολυμπιακού, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος, καθώς και ο Ηρακλής ήταν κάποιοι από τους συλλόγους που έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου.

Ο Νίκος Αλέφαντος αφιέρωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης και ως προπονητής και αγαπήθηκε από το φίλαθλο κοινό λόγω της λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού και της ευθύτητας που επιδείκνυε, όταν εξέφραζε τις απόψεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Super League ανέφερε με αφορμή τον θάνατό του: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του».

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια τον Νίκο Αλέφατο: «Η οικογένεια του #PAOK εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι! #RIP #Alefantos».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει… “Γεια σου ρε Αλέφαντε… ήσουν παλικάρι”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαρακτήρισε τον Νίκο Αλέφαντο ως μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού υπήρξε προπονητής 28 ομάδων στην καριέρα του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής».

Ο Ηρακλής υπογράμμισε: «Ο Γ.Σ Ηρακλής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου (παλιού προπονητή του συλλόγου μας), που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Καλό ταξίδι Κόουτς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης