Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων πέτυχε ένα μικρό ποδοσφαιρικό… θαύμα, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ ώρα. Η Ελλάδα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 3-1 της Πολωνίας και κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αφού την ίδια ώρα το παιχνίδι ανάμεσα στη Σουηδία και την Τουρκία ήταν ισόπαλο 3-3. Ωστόσο, επίσης με γκολ στο τέλος του αγώνα, οι Σουηδοί κέρδισαν τους Τούρκους με το τελικό 4-3 και άφησαν την Εθνική εκτός συνέχειας!

Πρωταγωνιστής της νίκης της Ελλάδας ήταν ο Γιάννιώτας, ο οποίος σκόραρε στο 87’ με πέναλτι και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε στο σκορ στο 10ο λεπτό με γκολ του Καρέλη, όμως ο Πριβίλκο στο 24′ ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε, ενώ περίπου στο 70’ της αναμέτρησης το παιχνίδι της Σουηδίας με την Τουρκία ήταν στο 3-1, υπέρ των γηπεδούχων, γεγονός που άφηνε εκτός συνέχειας την ομάδα του Κώστα Τσάνα. Μόνο σενάριο πρόκρισης της Ελλάδας ήταν νίκη επί της Πολωνίας με δύο γκολ διαφορά και ισοπαλία στο παιχνίδι των Σουηδών.

Οι Τούρκοι προς στιγμήν μας έκαναν το δώρο, αφού ισοφάρισαν σε 3-3 στο 86’, ενώ την ίδια ώρα η Ελλάδα με πέναλτι του Γιαννιώτα προηγήθηκε 2-1. Η πρόκριση… ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γιαννιώτας και πάλι σκόραρε για το τελικό 3-1.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι Έλληνες πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ, καθώς ο Χίλτζεμαρκ στο 92ο λεπτό σκόραρε και διαμόρφωσε το Σουηδία-Τουρκία 4-3, το οποίο χάρισε στην ομάδα του την πρώτη θέση στον όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, οι πανηγυρισμοί των παικτών της Εθνικής ομάδας στο κέντρο του γηπέδου της Κατερίνης κόπασαν και ακολούθησαν φοβερές εικόνες, με τους ποδοσφαιριστές να ξεσπούν σε κλάμματα!

Το ζεστό χειροκρότημα των 3.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων, οι οποίο προσπάθησαν στον τελευταίο τους αγώνα με την Πολωνία να κλείσουν νικηφόρα την πορεία τους στα προκριματικά του EURO 2013/15.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Κ. Ρανιέρι.

ΕΛΛΑΔΑ:
Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (85΄ Γιαννιώτας), Μαυρίας (71΄ Μπακασέτας), Λαγός, Βέλλιος, Καρέλης, Μπουχαλάκης (62΄ Μπούζας).

ΠΟΛΩΝΙΑ:
Σούμσκι, Γιανίτσκι, Ντζβίνιελ (81΄ Λεβαντόφσκι), Καμίνσκι, Σράπεκ, Βζίλεκ, Ζίρο, Μπερεζίτσκι, Νταβίντοβιτς, Παβλόβσκι (76΄ Γκόλα), Πρζίμπιλκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης