Η Ιταλία αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/10, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD) την Ελλάδα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και με νίκη θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020.

Για την αναμέτρηση μίλησαν οι Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Λεονάρντο Σπινατσόλα. Ο στόπερ της Λάτσιο ανέφερε: «Είναι σημαντικό που η εθνική Ιταλίας επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Ρώμη. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε στην Ρώμη και ελπίζουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, κλείνοντας έναν κύκλο και εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Θα είναι ωραίο να μπεις με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας σου στο στάδιο στο οποίο αγωνίζεσαι με το σύλλογό σου, τα συναισθήματά σου είναι ακόμα πιο έντονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις, ίσως στη θεωρία να είμαστε ανώτεροι από τις άλλες ομάδες, αλλά οφείλεις να το αποδεικνύεις και στο γήπεδο. Εάν έχεις τόσο θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει πως το σύνολο είναι γεμάτο ποιότητα».

Με τη σειρά του ο αριστερός μπακ της Ρόμα, Λεονάρντο Σπινατσόλα, σημείωσε: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο Ολίμπικο, θα είναι μία μεγάλη γιορτή το Σάββατο. Το στάδιο θα είναι γεμάτο κόσμο και οι Ρωμαίοι φίλαθλοι θα μας δώσουν μεγάλη θερμότητα.

Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, μία δυνατή εθνική ομάδα με αμυντικούς πρώτης γραμμής που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης. Όλες οι θέσεις καλύπτονται από δύο και τρεις παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν ήδη πουληθεί για την αναμέτρηση 40.000 εισιτήρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης