Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» την Πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας επιβλήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας του Αστέρα Μαγούλας και προκρίθηκε με δύο νίκες στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Νικολιά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73΄ με τον Δημητριάδη και στο 83΄ ο Καπετάνιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο επιθετικά αλλά το γκολ του Νικολιά στο 21΄, σε αντεπίθεση των Θεσσαλών και πάσα του Μπρέσκα στον σκόρερ, «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων, που απειλήθηκαν επίσης στο 29ο λεπτό με το σουτ του Μπρέσκα να φεύγει λίγο άουτ και στο 36ο, όταν ο Δεινόπαπας πέρασε και τον Κασμερίδη αλλά τον πρόλαβε ο Νόνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαγούλας πίεσε, αφού δεν είχε τίποτα να χάσει, κι έτσι στο 49΄ το μακρινό σουτ του Κανελόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 58΄ ο Δημητριάδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο βοηθός υπέδειξε άουτ στο γύρισμα του Κοτίτσα και στο 59΄ νέα κεφαλιά του Δημητριάδη έφυγε λίγο άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η πίεση του Αστέρα απέδωσε στο 73ο λεπτό με τον Δημητριάδη, ο οποίος ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή κι ενώ δύο λεπτά πριν ο Ολυμπιακός Βόλου είχε χάσει καλή ευκαιρία, με τον Πινδώνη να σουτάρει και να αστοχεί ελάχιστα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83΄, με τον Νικολιά να βρίσκει τον Καπετάνο κι εκείνος να πλασάρει εύστοχα για το 1-2.

Κίτρινες: Νικολιάς, Πινδώνης, Αρβανίτης

Aστέρας Μαγούλας (Δ. Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57΄ Δημητριάδης), Ρήγας (70΄ Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64΄ Μήτκας), Κορνελάτος

Ολυμπιακός Βόλου  (Μ. Ρόκας): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46΄ Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84΄ Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64΄ Ζέρης), Μπρέσκα

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης