Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζει τον Κλάουντιο Ρανιέρι παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στις τρεις πρώτες στροφές των προκριματικών του Euro 2016. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Σάρρης φέρεται να ζήτησε από τον Ιταλό τεχνικό να σκληρύνει την στάση του απέναντι στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου η απόδοσή τους να ανέβει.

Σύμφωνα με την «SportDay» ο Γιώργος Σαρρής είπε στο Ρανιέρι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Τετάρτη: «Σταμάτα να είσαι τόσο καλός άνθρωπος μαζί τους (σ.σ.: με τους ποδοσφαιριστές) αυτοί είναι μαθημένοι αλλιώς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός προπονητής από την μεριά του αναρωτήθηκε: «Πού ήταν η ψυχή και το πάθος του Μουντιάλ. Τι άλλαξε έκτοτε; Κάτι συμβαίνει»!

Οι Σαρρής και Ρανιέρι ανανέωσαν το ραντεβού του για την επόμενη εβδομάδα, όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιστρέψει στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι «αιωνίων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχουν δημιουργηθεί δύο τάσεις. Υπάρχουν οι διεθνείς που έχουν εμπιστοσύνη στο Ρανιέρι και στηρίζουν τις επιλογές του, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης