Ο Πέδρο είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα, από την ημέρα που οι «τζαλορόσι» πέρασαν στα χέρια του Νταν Φρίντκιν. Ο ιταλικός σύλλογος επισημοποίησε την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού, ο οποίος αποκτήθηκε χωρίς ανταλλάγματα από την Τσέλσι, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου 2023. «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ, στη Ρόμα», δήλωσε ο Πέδρο. «Είμαι ενθουσιασμένος γι΄ αυτήν τη νέα πρόκληση και θ΄ αγωνιστώ για τους στόχους μας τις επόμενες σεζόν. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για το καλωσόρισμα που έλαβα. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο εντάχθηκε στη Μασία της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 17 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι κατάκτησε 23 τίτλους, μεταξύ των οποίων ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κι ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

«Είναι προνόμιο για εμάς να μπορούμε να καλωσορίζουμε στην οικογένεια των “τζαλορόσι” έναν ποδοσφαιριστή του βάθους του Πέδρο» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος, Γκουίντο Φιένγκα. «Η ευχή που δίνουμε σ΄ αυτόν και στον εαυτό μας είναι να μπορεί να επεκτείνει το εξαιρετικό ιστορικό των επιτυχιών του και με τη Ρόμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης