Η αποστολή της Ριέκα έφτασε στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (16/8, 21:45) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League. Για το παιχνίδι μίλησε ο 25χρονος Μαυροβούνιος μπακ-χαφ, Μάρκο Βέσοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για τους Κροάτες.

«Είναι ένα ιστορικό ματς και μια αληθινή πρόκληση, μεγαλύτερη από όλες όσες έχουμε περάσει. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα (σ.σ. δύο ήττες από Όσιγιεκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ), το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ξέρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένουμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, ο οποίος έχει ποιοτικές μονάδες. Το κίνητρό μας είναι υψηλό και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά. Ένα γκολ εκτός έδρας μπορεί να σημάνει πολλά. Δεν έχουμε σκοράρει στα τελευταία ματς και πρέπει να το προσέξουμε. Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για να αμυνθούμε. Έχουμε την ποιότητα να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ατμόσφαιρα του “Γ. Καραϊσκάκης” μόνο κίνητρο μπορεί να δώσει σε έναν ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να φοβηθούμε, όλα κρίνονται στο χορτάρι. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα περισσότερο», ανέφερε ο Βέσοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης