Τη δεύτερη μετεγγραφική της κίνηση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου μεσοεπιθετικού, Τοντόρ Τομόνοφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίκτης της Αναγέννησης και επισήμως είναι πλέον ο Τοντόρ Τιμόνοφ. Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός ανέβηκε το πρωί στα γραφεία της Αναγέννησης όπου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κιτρινόμαυρους” κι έτσι είναι και με τη “βούλα” ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πέτρου, αλλά και τα μέλη του ΔΣ Κώστας Γκαβαλέκας και Κώστας Βεργίνης τον υποδέχθηκαν και μέσα σε θερμότατο κλίμα πιστοποιήθηκε η συμφωνία και βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται απο το asa1904.gr.

Πλέον οι άνθρωποι της Αναγέννησης έχουν επιδοθεί σ’ εναν αγώνα δρόμου ώστε να τακτοποιηθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα τόσο με τον Τιμόνοφ όσο και με τον Σίμωση καθώς και οι δύο παίκτες έρχονται απο το εξωτερικό. Ο πρώτος απο τη Λοκομοτίβ και ο δεύτερος απο την Μπουργκχάουζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια (θεωρείται δύσκολο πάντως) να προλάβουν και οι δύο τον αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με την Καβάλα. Αν δεν γίνει αυτό θα είναι έτοιμοι στο μάτς με τον Τύρναβο στο Δημοτικό Στάδιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης