Στην τεχνική ηγεσία του Κερατσινίου ο Χρήστος Τζίμας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 20:14
Στην τεχνική ηγεσία του Κερατσινίου ο Χρήστος Τζίμας

Ο Βαγγέλης Λαϊβεράς αποτελεί παρελθόν από το Κερατσίνι και ο Χρήστος Τζίμας είναι ο προπονητής που θα τον αντικαταστήσει.

Ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και πιάνει άμεσα δουλειά, προκειμένου να χτίσει τους «κοκκινόμαυρους» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ΠΑΣ Αχέρωντα Καναλακίου, ο Χρήστος Τζίμας αποδέχθηκε την πρόταση των διοικούντων και επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Αρχικά, ο τεχνικός από την Πρέβεζα εργάστηκε σε τοπική ομάδα του νομού καταγωγής του, την Βαλανιδοράχη και την οδήγησε στην άνοδο στο Α’ τοπικό.

Ακολούθησε η Καλλιθέα και τα τμήματα υποδομής, όπου ανέλαβε την Κ17.

Εν συνεχεία επέστρεψε στη Βόρεια Ελλάδα, ανέλαβε τον Αχέρωντα Καναλακίου και την πρώτη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Α’ τοπικό, παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Τη δεύτερη σεζόν, δηλαδή την περσινή, οδήγησε το Καναλάκι σε μία εξαιρετική σεζόν στον 3ο όμιλο, όπου η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση μαζί με τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, αλλά στην ισοβαθμία έχασε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Πηγή: sportime

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 20:17