Το… χρονικό «ενός προαναγγελθέντος γάμου» επιβεβαιώθηκε, καθώς η διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Τίμο Βέρνερ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η απόκτηση του 24χρονου επιθετικού από την Λειψία, καθιστά τους Λονδρέζους εξαιρετικούς στην «γραμμή κρούσης», δεδομένου ότι έχουν αποκτήσει και τον Χακίμ Ζίγιες από τον Άγιαξ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Γερμανός διεθνής θα μείνει στην γερμανική ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Μπουντεσλίγκα και τον Ιούλιο θα μεταβεί στο Λονδίνο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των συμβολαίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Λειψία θα εισπράξει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο νεαρός άσος θα έχει ετήσιες απολαβές, περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βέρνερ, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, καθώς έχει σημειώσει 26 γκολ σε 32 αναμετρήσεις της Μπουντεσλίγκα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω στην Τσέλσι. Είναι μια πολύ υπερήφανη στιγμή η συμφωνία μου με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω την Λειψία, τον σύλλογο και τους οπαδούς, για τα τέσσερα φανταστικά χρόνια, που περάσαμε μαζί. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν με τους νέους συμπαίκτες μου, τον νέο μου προπονητή και φυσικά τους οπαδούς της Τσέλσι. Έχουμε μπροστά μας ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης