Στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή της Βαλένθια το International Elite Youth Tournament

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 16:52
Στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή της Βαλένθια το International Elite Youth Tournament
Το τουρνουά «INTERNATIONAL ELITE YOUTH TOURNAMENT» θα συγκεντρώσει τις καλύτερες ομάδες από τις Ακαδημίες της Βαλένθια από όλο τον κόσμο καθώς και τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και θα διεξαχθεί από το αθλητικό σωματείο «Αργολίδα 2000», με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων που παραμένει πρωτοπόρος στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που συνεισφέρουν στην κοινωνική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και βοηθούν στην υιοθέτηση θετικών προτύπων για τη νεολαία.

Για τη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μία από τις κορυφαίες ισπανικές και ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Βαλένθια, θα έρθει εδώ και θα μας τιμήσει με την παρουσία της. Η διεξαγωγή του τουρνουά Elite θα διαφημίσει το Ναύπλιο και την Αργολίδα σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας. Κυρίως, όμως, θα προσφέρει στα παιδιά μας, την ευκαιρία να έχουν υγιή πρότυπα και να αντιληφθούν τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός.»

Το τουρνουά «INTERNATIONAL ELITE YOUTH TOURNAMENT» που θα γίνει με την υποστήριξη της Global Premier Soccer (GPS), η οποία εκπροσωπεί τη VALENCIA C.F. σε όλη τη Ν. Ανατολική Ευρώπη, θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Θα διαρκέσει για τέσσερις μέρες στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλίου, με τη συμμετοχή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στις ηλικιακές κατηγορίες 2003-2004 (Παίδες) & 2005-2006 (Παμπαίδες), διαμορφώνοντας τουλάχιστον 16 ομάδες.

Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει, από την πρώτη χρονιά, σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρευρίσκονται στο τουρνουά και ανιχνευτές ταλέντων (scouts) από την Valencia C.F. αλλά και από άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 16:53