Στο ΟΑΚΑ η Εθνική και με Λιχτενστάιν, Βοσνία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 22:30
Στο ΟΑΚΑ η Εθνική και με Λιχτενστάιν, Βοσνία

Η διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε λίγο μετά την ανάληψη της διοίκησης να αλλάξει έδρα η Εθνική ομάδα και από το «Γ. Καραϊσκάκης» να μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ, με την προσπάθεια για το γήπεδο της Τούμπας να συναντά οπαδική αντίδραση. Πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναζητήθηκε άλλη λύση και τελικά πρόθεση της ΕΠΟ ήταν να παίξει η Εθνική Ανδρών τους αγώνες της στα προκριματικά του Euro 2020 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο «Παγκρήτιο», ωστόσο ούτε αυτό κατέστη δυνατόν, τουλάχιστον ακόμη, με αποτέλεσμα οι δύο πρώτες εντός έδρας (Ιταλία, Αρμενία) αναμετρήσεις της να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Ατυχώς για το σχεδιασμό της Ομοσπονδίας, λοιπόν, και τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν (8/9), Βοσνία-Ερζεγοβίνη (15/10) θα τελεστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην πρόσφατη συνάντησή του με τους επιτετραμμένους των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε ζητήσει να «ενεργοποιηθεί» το κονδύλιο για την αποκατάσταση του στεγάστρου στο «Παγκρήτιο».

Αν αυτό συμβεί άμεσα, τότε η Εθνική ενδέχεται να προλάβει τον αγώνα με τη Φινλανδία, στις 15 Νοεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 22:32