Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ρανιέρι, ο οποίος είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αποτελεί τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή το γεγονός ότι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, αποφάσισε να συνδέσει το όνομα του με την Εθνική μας ομάδα, το καμάρι μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, από τους πλέον πολυταξιδεμένους και περιζήτητους Ιταλούς προπονητές, με θητεία στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, σε κορυφαίες και πάντα φιλόδοξες ομάδες, είναι βέβαιο ότι έχει τις προδιαγραφές ώστε να τα καταφέρει με την Εθνική Ελλάδος, να την πάει ακόμα πιο ψηλά.

Στους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, θεωρούμε ότι θα προσθέσει και τα εύσημα αλλά και τις επιτυχίες που θα έχει με την Εθνική μας ομάδα.
Για τους Έλληνες διεθνείς και τους Έλληνες φιλάθλους, η αφοσίωση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι δεδομένη.

Η αγωνιστικότητα των συναδέλφων μας αλλά και το καθολικό ενδιαφέρον για την Εθνική μας, όπως και οι απίστευτα υψηλές τηλεθεάσεις των αγώνων της, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το αποδεικνύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, περιμένουμε από την Εθνική μας ότι θα συνεχίσει με επιτυχίες την πορεία της, ξεκινώντας από τον αγώνα με τους Ρουμάνους στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο, τα οφέλη για την Εθνική μας και το ποδόσφαιρο μας θα είναι πολλαπλά.

Θα καθοδηγήσει αλλά και θα εμπνεύσει με την προσωπικότητα, το κύρος και τις γνώσεις του, ετοιμάζοντας και τη συνέχεια για την Εθνική Ελλάδος.
Κόουτς, καλώς ήλθες.

Ο Π.Σ.Α.Π. και όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα είναι στο πλευρό σου.
Εδώ θα αισθάνεσαι όπως στην αγαπημένη σου Ρώμη, τον τόπο όπου γεννήθηκες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης